Inredningsbutiker

Det finns en uppsjö av inredningsbutiker på nätet och de tycks bli allt fler. När man är på jakt efter någon speciell inredningsdetalj kan det ibland vara svårt att hitta rätt i den snåriga djungeln. Av den anledningen har vi satt ihop en lista över inredningsbutiker som erbjuder allt mellan himmel och jord.


Att handla möbler på internet är både smidigt och enkelt. Man beställer helt enkelt det man vill ha och får sedan produkterna levererade till dörren. En del butiker skickar försändelsen redan samma dag som ordern inkommer.

Inredningsbutiker över hela världen

Inredning är ett globalt intresse och tack vare internet så kan man numera köpa möbler från världens alla hörn. Här i Sverige är vi duktiga på att inreda våra hem, men det är lätt att stirra sig blind på svenska trender. Vill man skapa ett unikt hem så kan man med fördel blanda in detaljer från andra länder.

En enkel sökning på Google ger många tusentals träffar på inredningsbutiker runt om i världen. Det kan dock vara värt att göra en separat sökning på företaget eller butiken i fråga, på så vis får man information om det är ett seriöst företag.

Svenska inredningsbutiker online

Här nedan följer tips om svenska butiker inom inredning. Tanken var att lista 15 intressanta heminredningsbutiker, men listan kommer att fyllas på allteftersom.

Länken till respektive butik är inbakad i skärmdumpen, man måste alltså klicka på bilden för att besöka inredningsbutiken i fråga.

Confident Living

Inredningsbutiker - Confident LivingConfident Living är en av Sveriges ledande återförsäljare av möbler och heminredning på nätet. Här hittar man över 35 000 produkter från fler än 380 varumärken.

Företaget har som mål att erbjuda sina kunder det allra senaste inom inredning från både svenska och internationella varumärken. Confident Living håller också koll på nya trender och märken vilket resulterar i ett ständigt utökat sortiment.
 

Furniturebox

Inredningsbutiker - FurnitureboxFurniturebox är ett välkänt namn när det kommer till heminredning. Här hittar man produkter från kända varumärken ihop med ett egenproducerat sortiment.

Det ska också nämnas att Furniturebox samarbetar med flera av Europas välrenommerade textilleverantörer vilket gör att de kan erbjuda ett brett tygsortiment. Företaget är helt enkelt en möbelportal för alla smaker och plånböcker.
 

Kila Möbler

Inredningsbutiker - Kila MöblerInredningsbutiken Kila Möbler startades redan 1978 och har idag Sveriges största sortiment av utemöbler. Företaget säljer också sängar och sammanlagt finns här fler än 16 000 artiklar.

Vill man klämma och känna på möblerna så kan man besöka Kila Möblers fysiska butik. Varuhuset är på 3300 kvadrat och ligger utmed gamla E4:an mellan Nyköping och Norrköping.
 

Trendrum

Inredningsbutiker - TrendrumTrendrum startade upp sin verksamhet 2010 och kan idag erbjuda ett enormt utbud av heminredning och billiga möbler online. En av företagets specialiteter är  howardsoffor som tillverkas på beställning.

Då man beställer sina möbler hos Trendrum över nätet så levereras dessa ända fram till dörren. Butiken håller låga priser utan att göra avkall på kvalitén.
 

Hulténs

Inredningsbutiker - HulténsHeminredningsbutiken Hulténs har idag fler än 10 000 artiklar i sortimentet. Här hittar man välkända varumärken som Fatboy, Brafab, Cane-Line, Weber, Dedon, Fast Design, Grythyttan Stålmöbler och Sika Design med flera.

Hulténs är specialister på utemöbler och grillar men har även ett stort sortiment av inomhusmöbler och inredning.
 

Svenssons i Lammhult

Inredningsbutiker - Svenssons i LammhultHos Svenssons i Lammhult hittar man ett noga utvalt sortiment med möbler från över 250 välkända varumärken som Bruno Mathsson, Carl Malmsten, Arne Jacobsen, Swedese, Flos och Hans J Wegner.

Företaget har dessutom inspirerande möbelbutiker i Stockholm, Göteborg, Malmö och Lammhult.