Nya runda bord

Nya runda bord i grupperingNya runda bord tillkommer ofta i butikernas sortiment och vi gör vad vi kan för att hinna uppdatera vår sida. Här nedan kan du ta del av nyheter när det gäller just runda bord, observera att de dock inte är kategoriserade.

Det tycks bli allt mer populärt att köpa runda bord. Det kan bero på att den runda formen är mjukare och ger rummet ett helt annat intryck. Runda bord är ofta också väldigt vackra, tänk dig ett stort runt matsalsbord i massivt trä.

Idag finns det ett rätt stort utbud av bord och det kan nästan bli svårt att välja mellan de olika varianterna. En trend som gäller just nu är att gruppera små runda bord, om man placerar dem tätt intill varandra så sparar man också en hel del plats.

Har man små barn hemma så kan runda bord fungera bra ur ett säkerhetsperspektiv då det saknar skarpa hörn. Det finns dock material man bör undvika som exempelvis glas.

Tänk på att runda bord behöver mer plats

Innan man köper ett nytt bord kan det vara värt att se över utrymmet där bordet ska stå. Bordsskivan är lika stor åt alla håll och kommer behöva mer plats än ett rektangulärt bord. Om man dessutom planerar att köpa ett bord med iläggsskiva så krävs det ytterligare plats på längden.

För att alla ska kunna sitta bekvämt så krävs det också att det finns utrymme mellan stolsryggen och väggen. Av den anledningen så behöver man ofta flytta ut det runda bordet från väggarna så det hamnar mer centralt i rummet.

Nya runda bord hos nätbutikerna inom inredning

 


Nova bord Ø 70 cm teak
SEK 1,695.00

Nova bord Ø 70 cm teak


Regatta bord Ø 60 cm
SEK 4,995.00

Regatta bord Ø 60 cm


Domitalia Stone runt bord
SEK 19,695.00

Domitalia Stone runt bord


Resö bord Ø 60 cm vit
SEK 9,000.00

Resö bord Ø 60 cm vit